Hundpsykolog / hundägarcoach Anna Ögren

Hundpsykolog 

Vad kan Anna hjälpa dig med?

Anna är en av våra samarbetspartners och föreläser även på djursjukhuset för våra djurägare under våra informationskvällar. Till Anna kan man komma om man vill ha hjälp med att lära in eller lära bort någonting hos hunden. Man kanske behöver hjälp med att lära den gå fint i koppel, bli rumsren eller att hälsa fint på andra hundar och människor.

Exempel på olater som behöver läras bort kan vara utfall mot andra hundar eller människor, skällande i bilen, skällande vid ytterdörren dsc 0101 2eller att hunden river huset när den blir lämnad ensam hemma. Vad det än är ni vill lära in eller lära bort så coachar Anna er med träningen av er hund. Anna står för verktygen och ger er tips och råd för hur ni skall lyckas i er träning. Träningen sker ofta med hembesök.
Dessvärre har begreppet hundpsykolog fått en något skev innebörd, de som är utbildade inom denna skola tros ofta vara "hundpratare" som besitter egenskapen att kunna kommunicera med hunden via tankeöverföring. Så är helt klart inte
fallet. En hundpsykolog är helt enkelt en person som har utbildning inom hundens beteende och kommunikation och som kan hjälpa dig att se till din hunds bästa gällande problemlösning, träning och aktivering.

Träningsfilosofi

MEA-coach
En MEA-coach är en hundägarcoach utbildad att Motivera, Engagera och Assistera hundägare. Motivera hundägaren att förändra sina rutiner med hjälp av en ny träningsplan. Engagera hundägaren att förstå sin hund och dess behov. Assistera hundägaren i övergången från den teoretiska träningsplanen till praktisk träning med hunden.

 

För bäst kontakt med Anna, Ring henne på 0735182499
Se även hemsida www.sittfido.se.

Såhär fungerar ett besök hos oss

Din första kontakt är med oss i receptionen

Mer om receptionen

I behandlingsrummet förbereds ditt djur

Mer om behandlingar

Sedan slussas ditt djur in till rätt operationssal

Mer om operationer

Efter besöket kan vi göra en direktreglering med ditt försäkringsbolag

Mer om betalningen

Våra tre senaste nyheter

Nu medverkar vi i Veterinärerna! Spana in de senaste avsnitten här!  ››

Nyhetsarkiv

 

 

svenskdjursjukvard sigill 2018Medlem i Svensk Djursjukvård

 

 

 © 2017 VASBYVET.SE ALL RIGHTS RESERVED